Press desk

Press info

Lana Krnić
29 lis 2023 06:03:44
2435 views

Lana Krnić ima 21 godinu, trenutno  živi i studira u Rijeci. Studira International business na Ekonomskom fakultetu, a kako bi podebljala studentski novčanik, uz studij radi kao promotor za Givenchy. Jako voli parfeme, posebice one niche koji su proizvedeni u limitiranom broju što garantira da neće mnogo ljudi u okolini mirisati na isto. Veliki san joj je jednog dana imati vlastitu parfumeriju, iako su joj dragi i dizajnerski parfemi, rado bi na policama vidjela luksuzne kapljice savršeno izbalansiranih prirodnih sastojaka koji sve ljubitelje parfema i predivnog postojanog mirisa čine sretnim i zadovoljnim. U slobodno vrijeme voli biti s prijateljima i obitelji, koja joj je vrlo važna, pogotovo zato što je odvojena stotinama kilometara i ne može biti s njima onoliko koliko bi ona htjela.  Na izbor za Miss se prijavila s ciljem da istakne svoju prirodnu ljepotu koja se u današnjem svijetu sve više prikriva.  

Oznake:
Galerija slika
Nema galerije slika.
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu