Press desk

Press info

Tara Begedin
29 lis 2023 06:11:00
2442 views

Tara Begedin uskoro puni 18 godina, a već sada ima mnogo iskustva i uspjeha iza sebe. Cijeli život je trenirala ples te joj je dan danas ples velika ljubav, a svoju fizičku spremu i kondiciju posljednje dvije godine održava u teretani. Pohađa opću gimnaziju u Zagrebu te posjeduje odlično znanje engleskog jezika. Visoka je 174 centimetra i ima 50 kilograma što su odlične proporcije za svijet modelinga u kojem bi se Tara također rado okušala. Sljedeće godine kreće na fakultet, a glavna joj je želja studirati odnose s javnošću ili komunikologiju. Izbor fakulteta i buduće profesije nas ne čudi s obzirom na to da Tara uživa u upoznavanju i interakciji s ljudima kao i stjecanju novih iskustva.

Oznake:
Galerija slika
Nema galerije slika.
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu